Μήπως Βγαίνει και με Άλλους Άνδρες Εκτός από Εσένα

Τι κάνεις όταν διαπιστώνεις πως δεν βγαίνει μόνο μαζί σου αλλά και με άλλους άνδρες; Διάβασε πως το διαχειρίζεσαι.

Πως Το Διαχειρίζεσαι Αν Βγαίνει Και Με Άλλους Άνδρες

Μπορεί να έχεις βγει μαζί της κάποιες φορές ή ακόμα να φλερτάρεις προκειμένου να βγείτε σύντομα, όμως δεν είσαι σίγουρος ότι την διεκδικείς μόνο εσύ ή υπάρχουν και άλλοι άνδρες στην ζωή της.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες που είναι όμορφες και έχουν καλή κοινωνική ζωή πιθανότατα θα φλερτάρουν και με κάποιον άλλον άνδρα στο ίδιο διάστημα, εκτός από εσένα.

Τουλάχιστον αυτό στην αρχή που την γνωρίζεις είναι σχεδόν βέβαιο. Ότι θα έβγαινε και με κάποιον άλλον πριν από εσένα ή και να γνώρισε κάποιον την ίδια περίοδο.

Φυσικά τις περισσότερες φορές δεν θα αναφέρει ποια είναι η διάθεση που βρίσκεται από την αρχή. Και αυτό γιατί δεν σε γνωρίζει καλά για να ξέρει πως αντιδράς σε τέτοιες πληροφορίες και δεν θα ήθελε να χαλάσει τις πιθανότητες της μαζί σου.

Πριν συνεχίσεις μάθε από το παρακάτω βίντεο ποια είναι τα 4 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις και την πατάς.

Γιατί Βγαίνει Με Άλλους Άνδρες

Οι άνδρες πολλές φορές ζηλεύουμε υπερβολικά γρήγορα μία γυναίκα σαν να την έχουμε κατακτήσει και αυτό γιατί στο μυαλό μας έρχεται το ιδανικό ταίρι, κυρίως όταν δεν έχουμε τις επιλογές που θα θέλαμε.

Και έτσι δίνουμε πολύ γρήγορα την αποκλειστικότητα.

Αυτό δεν είναι κακό. Απλά το γεγονός ότι έχετε βγει δύο τρία ραντεβού και πέρασες καλά δεν σημαίνει και από την μεριά της απαραίτητα ότι θα ήθελε να συνεχίσετε.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ φυσικά με όλη την καλή διάθεση ως άνδρας. Και να μην είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Επειδή είναι έξω σήμερα να γνωρίσει εσένα δεν αποκλείει να ήταν και χθες με κάποιον άλλον άνδρα. Ή αύριο να είσαι εσύ με κάποια άλλη γυναίκα και να κάνεις την επιλογή σου με καθαρό μυαλό ανάμεσα τους.

Σημάδια Στα Οποία Καταλαβαίνεις Πως Δεν Είσαι
Ο Μόνος Άνδρας Στην Ζωή Της

μήπως βγαόνει με άλλους άνδρες

Κάθε γυναίκα που γνωρίζεις σύντομα θα αρχίσει να δείχνει τις προθέσεις της σε σχέση με αυτά που ζητάει από έναν άνδρα και θα συμπεριφέρεται ανάλογα για αυτά που νιώθει και θα ήθελε από εσένα.

Κάποια σημάδια από αυτά που θα δεις πιθανόν θα έχουν να κάνουν με την παρουσία ενός ακόμα που την διεκδικεί και πιθανόν σκέφτεσαι να τον βγάλεις από την μέση.

Όχι δεν χρειάζεται, κάνε λίγο υπομονή.

Ας δούμε μερικά σημάδια παρουσίας ενός πιθανού αρσενικού.

#1. Δεν επικοινωνεί τακτικά μαζί σου.

#2. Στέλνει μηνύματα ή μιλάτε μόνο συγκεκριμένες ώρες χωρίς να σου έχει εξηγήσει τον λόγο.

#3. Δεν επιδιώκει να σε βλέπει συχνά σε εξωτερικό χώρο.

#4. Δεν έχετε κάνει ακόμα έρωτα ή γενικά δεν φαίνεται να επιθυμεί να ξαναγίνει από την τελευταία φορά.

#5. Σου λέει πως είναι μπερδεμένη τον τελευταίο καιρό.

Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που δείχνουν πως δεν θα πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω από όσο χρειάζεται, ακόμα και αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο αφού η γυναίκα που σε ενδιαφέρει δεν επιθυμεί σχέση, τουλάχιστον σε αυτή την φάση της ζωής της.

Αν είναι να σου κάνει την ζωή δύσκολη, δεν βρίσκω τον λόγο πλέον. Όμως και αν το γυρίσεις υπέρ σου, δεν θα κρατήσει πολύ στις περισσότερες φορές, καθώς πάντα θα έχει το μυαλό της κάτι άλλο.

Εάν πάλι δεν σε νοιάζει και ψάχνεις και εσύ απλά μία περιπέτεια σαν άνδρας, υπάρχουν τρόποι να το εκφράσεις και να είσαι ήσυχος με την συνείδηση σου και απέναντι της.

Πως Το Διαχειρίζεσαι Όταν Το Διαπιστώνεις

βγαίνει με άλλους άνδρες

Το χειρότερο που θα έκανες σε τέτοια περίπτωση και ένας σίγουρος τρόπος να την χάσεις είναι να αρχίσεις να ζηλεύεις υπερβολικά, δείχνοντας ευάλωτος και ανασφαλής.

Το πιθανότερο σενάριο δεν θα είναι να σε πάρει τηλέφωνο και να σου πει ότι θα επιλέξει εσένα επειδή της στέλνεις μηνύματα συνέχεια και προσπαθείς να την κερδίσεις με δώρα και άλλα υλικά αγαθά ή κάνοντας χάρες και εξυπηρετήσεις χωρίς να το αξίζει.

Δες εδώ το βίντεο για τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι ελκύεις μια γυναίκα.

Θα επιλέξει όμως να βλέπει εσένα πιο συχνά αν της δείχνεις ότι δεν φοβάσαι να την αφήσεις εσύ αντί για εκείνη και να αναρωτιέται αν και εσύ βγαίνεις με άλλες.

Αυτό προϋποθέτει ότι έχεις επιλογές και εκφράζεσαι ανάλογα με αυτές και δεν παίζεις απλά θέατρο.

Και Αν Το Ξανασκεφτείς Έχεις Αμέτρητες Επιλογές Και Δεν Σε Επηρεάζει Αν Βγαίνει Με Άλλους Άνδρες

έχεις επιλογές

Το γεγονός ότι στάθηκες σε εκείνη επειδή σου αρέσει πολύ και πιστεύεις ότι ταιριάζετε δεν αποκλείει ότι θα προχωρήσεις παρακάτω εφόσον δεν έχεις ανταπόκριση.

Θα μου πεις τώρα:

Ναι ρε φίλε, αλλά έτσι υπάρχει περίπτωση να μην είναι μαζί μου, αλλά με κάποιον άλλον άνδρα και εγώ δεν το θέλω αυτό.

Κοίτα δεν θέλω να πιστεύεις σε πράγματα που δεν ισχύουν και μην περιμένεις από εμένα μαγικές ατάκες που θα την φέρουν πιο κοντά σου με αυτό τον τρόπο.

Όταν μία γυναίκα επιθυμεί έναν άνδρα, βλέπει σε αυτόν ασφάλεια, νιώθει έλξη να κάνει έρωτα μαζί του, της βγάζει αυτοπεποίθηση με την παρουσία του, έχει χιούμορ και άλλα.

Άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτό με τις 5 συνήθειες που θα μάθεις στο παρακάτω βίντεο του Θέμη, για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

Ένας άνδρας με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Και μπορεί να αντέξει να χάσει μία γυναίκα, ακόμα και αν του στοιχίσει αρκετά.

Η γυναίκα που σου αρέσει θα πρέπει να φοβάται να εμφανίσει άλλους άνδρες κοντά σου. Ή να μάθεις για αυτούς, όχι φυσικά επειδή θα την δείρεις και θα γίνεις επιθετικός. Αλλά επειδή θα σε χάσει οριστικά και χωρίς καμία αμφιβολία για αυτό.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή ως άνδρας; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.