10 Φορές που οι Γυναίκες σε Βρίσκουν Απίστευτα Σέξυ

Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Τι είναι σέξυ; Στην επαφή που έχουμε με τις γυναίκες και ειδικά όταν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση, βλέπεις ότι κάποια πράγματα που για εσένα έχουν άλλου είδους αξία και ενδεχομένως τα βρίσκεις φυσιολογικά, για την κοπέλα σου φαίνονται διαφορετικά και κυρίως σέξυ.

Είναι πολλές από τις δραστηριότητες που σου αρέσουν να κάνεις καθημερινά, που διαμορφώνουν το χαρακτήρα σου και επιλέγεις να τα κάνεις στην ζωή σου ακόμα και όταν θα έρθει η γυναίκα που σου αρέσει.

Άλλωστε θα ήθελε να παραμείνεις όπως ακριβώς σε γνώρισε και μετά από αρκετό καιρό που μπορεί να είστε μαζί.

Είναι εντελώς διαφορετική η οπτική γωνία με την οποία αντιλαμβάνονται την σχέση και συμμετέχουν σε αυτή, σε αντίθεση με εμάς και τους λόγους που την επιλέξαμε ή αυτά που βρίσκουμε εμείς σέξυ πάνω στις γυναίκες.

Πολλά από αυτά που θα γράψω τα έχω ακούσει από τις ίδιες τις γυναίκες ή τα έχω παρατηρήσει να συμβαίνουν και καταλαβαίνω πως τα βρίσκουν ελκυστικά σε εμένα και σε άλλους άνδρες.

Αν θέλεις βέβαια να δεις περισσότερα για το πω να δείχνεις πιο σέξυ, δες το παρακάτω βίντεο:

Φυσικά, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έτσι και οι γυναίκες έχουν άλλα κριτήρια η καθεμιά σε αυτά που τους αρέσουν, οπότε δεν ισχύουν όλα για όλους, αλλά έχουμε μία γενική εικόνα.

Ας δούμε λοιπόν εκείνες τις φορές που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

#1. Τις Στιγμές Που Της Χαμογελάς Και Την Κοιτάς Στα Μάτια Είσαι Σέξυ
σέξυ

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ακόμα και η πρώτη επαφή με χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ σου.

Αν καταφέρεις να το συνδυάσεις και με σωστό βλέμμα στα μάτια της, τότε θα δείξεις έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση και μεγάλη άνεση.

Σκέψου τώρα ότι όλο αυτό είναι απολύτως ελκυστικό για τις γυναίκες και σύντομα γίνεσαι ποθητός από εκείνη που σου αρέσει.

Όμως φρόντισε να βγάζεις θετική ενέργεια ακόμα και αν την γνωρίζεις ήδη αρκετό καιρό ή είστε σε σχέση.

#2. Η Σωστή Επιλογή Στο Ντύσιμο Και Στο Άρωμα Σου Είναι Σέξυ
σέξυ

Αυτό το αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι καιρό, καθώς γνωρίζεις την σημασία να είσαι ένας άντρας με στυλ που σου ταιριάζει.

Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός, ακόμα και λιτά ντυμένος μπορείς να ξεχωρίζεις, όπως φυσικά και με ένα καλό άρωμα που μπορείς να βρεις.

Οι γυναίκες ενθουσιάζονται όταν κυκλοφορούν με άντρες που ξέρουν να ντυθούν όμορφα και εξιτάρονται από αυτό.

#3. Ο Σέξυ Άντρας Δεν Φοβάται Να Ρισκάρει Και Να Εκτεθεί
σέξυ

Είναι πολύ βασικό μία γυναίκα να μπορεί να στηριχθεί σε έναν άντρα που παίρνει τις αποφάσεις για να κάνει ή να μην κάνει κάτι.

Έχει τεράστια σημασία για αυτήν από την φύση της να μην είναι εκείνη που λαμβάνει μόνη της πρωτοβουλίες σε μία σχέση.

Αν αυτές οι αποφάσεις αφορούν και σημαντικά ζητήματα για το μέλλον σου τότε γίνεσαι περισσότερο σέξυ στα μάτια της.

#4.Σέξυ Είναι Να Προσέχει Την Διατροφή Και Το Σώμα Του
Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Ένα όμορφα σχηματισμένο αντρικό σώμα είναι σέξυ και μάλιστα στις γυναίκες αρέσει πάρα πολύ, οπότε μην αμελείς την προπόνηση σου και μην συνεχίζεις να σαβουρώνεις ότι βρίσκεις μπροστά σου.

Α) Ξεκίνα με κάτι που σου αρέσει και θεωρείς ότι θα σου ταιριάζει καλύτερα.
Β) Σκέψου αν σου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα, οι πολεμικές τέχνες ή μπορείς να αρκεστείς και σε ένα γυμναστήριο της γειτονιάς σου που σε βολεύει.
Γ) Φρόντισε να τρως υγιεινά τουλάχιστον στο πρωινό σου και να λαμβάνεις με μέτρο τις θερμίδες που χρειάζεσαι και αν δεν τα καταφέρεις, στο κάτω-κάτω ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Η κοπέλα σου θα εκτιμήσει την προσπάθεια σου να βελτιωθείς και θα βρει πολύ σέξυ το νέο σου σώμα.

#5. Είσαι Σέξυ Όταν Κάνεις Επικίνδυνα Αθλήματα
Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Αθλήματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες, αλλά κυρίως τους αυξάνουν την επιθυμία για ερωτικό σύντροφο.

Έρευνα στο πανεπιστήμιο του Τέξας έδειξε πως οι γυναίκες που μόλις είχαν κατέβει από ένα τρενάκι τρόμου είχαν ανεβασμένη διάθεση για να συνευρεθούν με το άλλο φύλο.

Όπως καταλαβαίνεις είναι απολύτως φυσιολογικό έναν άνδρα τολμηρό να τον βρίσκουν ελκυστικό, όταν κάνει τέτοια αθλήματα.

#6. Σε Βρίσκει Σέξυ Όταν Ξέρεις Να Φροντίζεις
Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Βλέπεις, στην γυναίκα φαίνεσαι σαν ένας άνδρας μοναδικός όταν κρατάς στην αγκαλιά σου ένα κουταβάκι, ένα γατάκι ή ακόμα και ένα βρέφος που μοιάζει απροστάτευτο.

Όλο αυτό σε κάνει να δείχνεις ότι μπορείς να φροντίζεις αβοήθητα πλασματάκια, άρα με αυτό τον τρόπο ξέρει ότι θα μπορείς να είσαι κάποιος που μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

#7. Οι Δουλειές Μαζί Της Στο Σπίτι
Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Φυσικά δεν σου λέω να ξεκινήσεις σκούπα και σφουγγάρισμα.

Όταν όμως μπορείς να την βοηθήσεις σε ένα δύο πράγματα που την δυσκολεύουν θα δείξεις με αυτό τον τρόπο καλύτερα το ενδιαφέρον σου.

Έτσι η γυναίκα θα νιώσει ότι νοιάζεσαι για εκείνη και θα σε ανταμείψει με το παραπάνω όταν μπορεί, αφού το βρίσκει σέξι που την βοηθάς χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Ακόμα, προβάλεις πως δεν εξαρτάσαι για όλα από εκείνη, οπότε επικοινωνεί ανεξαρτησία.

#8. Όταν Μαστορεύεις 
σέξυ

Όταν βοηθάς σε πράγματα που έχουν χαλάσει και προσπαθείς να τα επιδιορθώσεις. Ακόμα και αν δεν είναι δικά της, φαίνεσαι περισσότερο ελκυστικός.

Απλά πράγματα, τα οποία θεωρείς δεδομένο ότι τα γνωρίζεις, μπορούν να σε κάνουν σέξυ και να ανεβάσουν πολύ στα μάτια της.

#9. Όταν Μαγειρεύεις
σέξυ

Δείχνει ότι είσαι ανεξάρτητος, μπορείς να ζήσεις μόνος σου. Και έτσι είναι έτοιμες να γευτούν από τις νοστιμιές που σου αρέσουν και παίρνουν ένα δείγμα από το χαρακτήρα σου μέσα από ένα περιποιημένο πιάτο.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το φαγητά που τρώμε δείχνουν την κουλτούρα μας και τον πολιτισμό μας και δεν το βλέπουν με αυτό τον τρόπο τυχαία.

Επίσης φαίνεται ότι θέλεις να την περιποιηθείς και οι γυναίκες το λατρεύουν από έναν άνδρα.

#10. Είσαι Έτοιμος Να Ηγηθείς Σε Κάθε Δύσκολη Περίπτωση
Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που είναι σέξι. Διάβασε τις κυριότερες και θα αποκτήσεις άμεσα πλεονέκτημα.

Νομίζω είναι από τα βασικότερα στοιχεία που μία γυναίκα θα νιώσει για έναν άνδρα σέξυ, καθώς εκείνος θα αναλάβει να ηγηθεί σε κάποια δυσκολία.

Αν ήταν να αναλάμβαναν εκείνες τα δύσκολα προβλήματα, δεν νομίζω να μας χρειάζονταν και ιδιαίτερα στις ζωές τους. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να κάνεις για να σε βρίσκει σέξυ μια γυναίκα.

Κλείνοντας, φρόντισε λοιπόν απλά να ακολουθήσεις την φύση σου και να βρεις τρόπο να λύσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει. Είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες είναι σε θέση  να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά επιλέγουν να βασίζονται στον άντρα που εμπιστεύονται, γιατί έτσι είναι πιο ασφαλείς.

Από τη δική σου πλευρά, δεν εννοούμε ότι θα χρειαστεί να της κάνεις όλες τις εξυπηρετήσεις ή να τακτοποιείς μια ζωή τις εκκρεμότητες τις δικές της. Δεν λέμε να αναλαμβάνεις τις ευθύνες τις σε καμία περίπτωση. Μεγάλη κοπέλα είναι εξάλλου.

Απλά, αν φερθείς έξυπνα και την υποστηρίζεις στα δύσκολα, ενώ αναλαμβάνεις να επιδεικνύεις πρωτοβουλία όταν είναι απαραίτητο να ηγηθείς, τότε σίγουρα θα σε βρίσκει ακαταμάχητο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ας πιστεύεις πως θέλεις να εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Ένας Άνδρας Αξίας είναι σέξυ και κάτι παραπάνω. Μάθε περισσότερα στο βιβλίο μας. Βρες το εδώ.

Kαλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.