Γυναίκες Απωθημένο και Πώς θα τις Ξεπεράσεις

Γυναίκες Απωθημένο και Πώς θα τις Ξεπεράσεις

Όλοι είχαμε κάποτε ένα απωθημένο με μία γυναίκα. Άλλοι είχαν περισσότερα από ένα. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί που θα διαβάζετε τώρα το άρθρο θα έχετε ένα απωθημένο ακόμη, το οποίο βασανίζει το μυαλό σας και διαταράζει την ψυχική σας ηρεμία.

Γιατί δημιουργούνται απωθημένα με συγκεκριμένες γυναίκες;

Κάπου στα social media είδα ένα ρητό που μου κέντρισε την προσοχή: Οι μεγαλύτεροι έρωτες μένουν απωθημένα. Είναι στη φύση μας να θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. Που δεν το έχουμε ζήσει ή ακόμα χειρότερα, δεν το έχουμε χορτάσει. Πολλές φορές το να γευτείς μία στιγμή κάτι και μετά να το χάσεις είναι χειρότερο από το να μην το γευτείς καθόλου.

Πάντα μπαίνουμε στον πειρασμό να κυνηγήσουμε αυτόν που απομακρύνεται

κυνήγι

Είναι γεγονός, έχει αναφερθεί ξανά. Θα μπούμε εύκολα στον πειρασμό να κυνηγήσουμε αυτόν που απομακρύνεται από εμάς, ή αυτόν που μόνιμα βρίσκεται εκτός εμβέλειας.

Η γυναίκα απωθημένο έχει ελάχιστες διαφορές από μία πρώην. Είναι μία γυναίκα που για διάφορους λόγους δεν μπορείς να είσαι μαζί της. Είτε δικούς της, είτε δικούς σου, είτε και των δύο. Πολλές φορές μάλιστα, η γυναίκα που σου μένει απωθημένο, είναι πρώην. Πολλοί σκέφτονται ότι οι “players” δεν έχουν απωθημένα, δεν έχουν ανάγκη, δεν είναι ευαίσθητοι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τι ισχύει όμως για τους άνδρες που τα πηγαίνουν καλά με τις γυναίκες;

  1. Έχουν επιλογές και τους είναι εύκολο να βρουν “παρηγοριά” αλλού μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο και να προχωρήσουν συναισθηματικά, πέρα από σεξουαλικά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνεις σεξ γρήγορα με πολλές γυναίκες, ώστε να ξεπεράσεις ένα απωθημένο ή μία λανθάνουσα συναισθηματική κατάσταση.
  2. Έχουν την ψυχραιμία και την διαύγεια πιο εύκολα να συνειδητοποιήσουν ότι τους αξίζει κάτι καλύτερο αλλά και κυρίως ότι αυτό το καλύτερο θα το βρούνε σχετικά γρήγορα.
  3. Λόγω των πολλών επιλογών, το μυαλό τους ήδη σε πολλά θέματα αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά. Όταν έχεις απωθημένο μία γυναίκα επί πέντε μήνες και παράλληλα αυτούς τους πέντε μήνες είχες μόνο μία ή δύο σεξουαλικές εμπειρίες – ή και ΚΑΜΙΑ – τότε εύκολα θα αναπολείς την τελευταία σου ερωτική εμπειρία ή προσπάθεια, που αφορά στο απωθημένο σου.

Τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις μία γυναίκα απωθημένο;

get over her

  1. Ας συνειδητοποιήσεις ότι αν πραγματικά ήθελε να είναι μαζί σου, θα ξεπερνούσε τα προβλήματα.
  2. Ας συνειδητοποιήσεις ότι η Γη έχει άλλες 3,5 δις γυναίκες οπότε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Σίγουρα στο άμεσο μέλλον – αν αρχίσεις να κοινωνικοιποιείσαι – σε περιμένει μία γυναίκα καλύτερη από αυτή με την οποία τώρα έχεις κολλήσει συναισθηματικά και νιώθεις κλειδωμένος.
  3. Άρχισε να βγαίνεις περισσότερο, να λες ναι στις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται και να τολμάς να προσεγγίζεις νέες γυναίκες που θα σου αρέσουν.
  4. Όταν αναπολείς τη γυναίκα απωθημένο, να εστιάζεις τη σκέψη σου στους λόγους που σας οδήγησαν στο χωρισμό.
  5. Όταν μία γνωριμία ξεκινά από την αρχή με προβλήματα, η ιστορία θα επαναλαμβάνεται και θα συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον. Ή η συγκεκριμένη γυναίκα είναι λάθος, ή εσύ φέρεσαι λάθος ή ο συνδυασμός σας είναι λάθος. Όπως και να έχει, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε.

Αν και πάλι πιστεύεις ότι η ευθύνη της αρνητικής κατάληξης είναι σχεδόν αποκλειστικά δική σου και ότι με καλύτερους χειρισμούς η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε να είναι μαζί σου, τότε επιβάλλεται να γίνει επανέναρξη στη γνωριμία σας. Δηλαδή:

  • Για λίγους μήνες ας μη μιλήσετε καθόλου. Κόψε κάθε επαφή. Ας ξεχάσει την ύπαρξή σου, ας νομίσει ότι έχεις εξαφανιστεί ή ότι σε απήγαγαν εξωγήινοι.
  • Φρόντισε κατά την απουσία σου να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου – βλέπε σχετικά και το άρθρο Σε βλέπω φιλικά Μέρος 2

Η αλήθεια είναι άσχημη και πονάει!

the ugly truth

Η αλήθεια πονάει πάντως και όπως έχει ξαναειπωθεί, ο κανόνας λέει το εξής: Το πιο εύκολο είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο με μία νέα γυναίκα που θα μπει στη ζωή σου. Όχι να προσπαθείς να διορθώσεις καταστάσεις που έχουν πάει τόσο λάθος από την αρχή και έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Τα απωθημένα καλό θα είναι να μένουν απωθημένα και να συνεχίζεις τη ζωή σου. Αν ωστόσο κάτι σε βασανίζει πολύ και πιστεύεις ότι η κατάσταση διορθώνεται, σε περιμένω εδώ για να το συζητήσουμε μαζί και να βρούμε άκρη.

Καλό υπόλοιπο διακοπών για όσους ακόμα βρίσκονται σε άδεια. Το MenOfStyle από αύριο 22/8 επιστρέφει από τις διακοπές οριστικά για να συνεχίσει το έργο του.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.