Είσαι Ωραίος Άνδρας Αλλά δεν Κάνεις Σεξ. Γιατί;

Είσαι Ωραίος Άνδρας Αλλά δεν Κάνεις Σεξ

Είσαι Ωραίος Άνδρας Αλλά δεν Κάνεις Σεξ. Γιατί;

Μιλάς σε γυναίκες συχνά, έχεις όμορφα χαρακτηριστικά, είσαι ψηλός και έχεις ωραίο σώμα, ωραίο στιλ. Το νιώθεις οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι ότι οι γυναίκες σε προσέχουν. Το νιώθεις όταν σου μιλάνε τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ωστόσο αρκετές φορές, κάπου στην πορεία της γνωριμίας, το ενδιαφέρον τους χάνεται, γίνονται απόμακρες, το χαμόγελο εξαφανίζεται και σταματάνε να σου μιλάνε.

Είσαι εμφανίσιμος. Το ξέρεις ότι είσαι ελκυστικός με την πρώτη ματιά. Γιατί λοιπόν όλο αυτό χάνεται μετά; Τι συμβαίνει; Ποιοι είναι οι λόγοι λοιπόν που μία γυναίκα θα ξενερώσει με έναν ωραίο άνδρα ενώ στην αρχή έδειξε ενδιαφέρον; Και ποιοι είναι οι λόγοι που αν και είσαι ωραίος άνδρας έχεις στη ζωή σου λιγότερες γυναίκες από όσες πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις;

Πώς είναι δυνατόν να είσαι μόνος σου;

funny-man-drinking-alone-picture

  • Δεν κλιμακώνεις τη γνωριμία.

Όσο και αν κερδίζεις με την εμφάνιση, η γυναίκα περιμένει από εσένα να πάρεις την πρωτοβουλία να κλιμακώσεις τη γνωριμία και να κάνεις την κίνηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που συχνά έχουν οι ωραίοι άνδρες τους κάνει να μην κάνουν κίνηση. Έχουν συνηθίσει σε αρκετές περιπτώσεις οι γυναίκες να είναι αρκετά άμεσες μαζί τους, ώστε αν μία γυναίκα δείχνει πράσινο φως αλλά όχι με εμφανές τρόπο, να μην το αντιλαμβάνονται και να αφήνουν τη γνωριμία στάσιμη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γυναίκα αρχικά να αναρωτιέται γιατί και καθώς περνά η ώρα (ή ο καιρός) να χάνει την υπομονή της και να ξενερώνει.

Αυτό έχει πολλές προεκτάσεις. Αρκετοί ωραίοι άνδρες δεν έχουν μάθει να φλερτάρουν επειδή έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν ενδιαφέρον από τις γυναίκες χωρίς να προσπαθήσουν. Σε συνέντευξή του, ο Γούντι Άλεν σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πού θεωρεί ότι ο οφείλεται η επιτυχία του, είχε απαντήσει “στη φτώχεια. Μπορεί να αποδειχθεί ισχυρό κίνητρο”.

Τα όμορφα κορίτσια δεν προσπαθούν πολύ. Δε χρειάζεται να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους για να είναι αρεστές και δημοφιλείς. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με τους όμορφους άνδρες. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για να νιώσει έλξη μία γυναίκα για αυτούς. Αυτό από τη μία είναι θετικό, από την άλλη τους βάζει σε μία διαδικασία να μη χρειάζεται να προσπαθούν. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να μάθουν να φλερτάρουν ή να γίνουν πρόκληση.

  • Υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Υπερβολική Αυτοπεποίθηση

Κακά τα ψέμματα, η αυτοπεποίθηση μετράει. Σου δίνει πόντους. Ωστόσο η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση μπορεί να παρερμηνευτεί ως έπαρση, αλαζονεία και ναρκισσισμός. Αυτά τα τρία δεν αρέσουν στις γυναίκες. Οπότε μη γίνεσαι ωραιοπαθής και με μέτρο τα αστεία ή τα σχόλιά σου για την εμφάνιση. Τα έχεις συνηθίσει, μετράει η εμφάνιση και μάλιστα πολύ το έχεις καταλάβει σίγουρα αυτό αλλά δεν νοιάζονται μόνο για αυτό όλες οι κοπέλες. Ούτε σκοπός σου σε μία γνωριμία είναι να κερδίσεις το κομπλιμέντο, αλλά να κάνεις σεξ με τη γυναίκα που φλερτάρεις.

Η εμφάνιση, όπως έχει αναφερθεί ξανά σε άρθρο του MenOfStyle, σου δίνει προβάδισμα και είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να νιώσει μία γυναίκα έλξη – είναι ιδανικό για παιχνίδι σε κλαμπ. Ωστόσο το να στηρίζεσαι μόνο σε αυτή και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να την επιδεικνύεις, είναι κάτι που οι γυναίκες θα το μεταφράσουν ως ανασφάλεια ή ανεπαρκές προσόν από μόνο του, σε μερικές περιπτώσεις.

  • Δεν προσεγγίζεις πρώτος.
Κάνε την αρχή
Κάνε την αρχή

Αυτό είναι και ο σημαντικότερος λόγος που ένας ωραίος άνδρας δεν έχει τον αριθμό των επιτυχιών που πιστεύει ότι του αξίζει. Δεν κάνει την πρώτη κίνηση. Δε θα πλησιάσει μία γυναίκα που του αρέσει. Έτσι, οι γυναίκες που γνωρίζει περιορίζονται σε αυτές που θα τον προσεγγίσουν. Ακόμα και αν ο αριθμός αυτών είναι αρκετά ικανοποιητικός, ο άνδρας αυτός δεν επιλέγει ποιες γυναίκες θα έχει στη ζωή του. Μπορεί μόνο να διαλέξει από αυτές που τον επιλέγουν. Και δε νομίζω αυτό να του είναι αρκετό.

Το Premium Bootcamp είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα και σαφώς το πιο αποδοτικό. Οι θέσεις για τον Ιανουάριο έχουν κλείσει προ πολλού και έχουν αρχίσει να κλείνουν θέσεις για Φεβρουάριο και για τον Μάρτιο.

Πιστεύεις ότι η εμφάνισή σου είναι τέτοια που θα έπρεπε να σου εξασφαλίζει περισσότερες όμορφες γυναίκες στην προσωπική σου ζωή; Έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα το εξασφαλίσεις εσύ στον εαυτό σου αναλαμβάνοντας δράση;

Έχεις βαρεθεί να μην επιλέγεις τις γυναίκες που γνωρίζεις αλλά να σε επιλέγουν ενώ ταυτόχρονα φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα επειδή δεν το έχεις συνηθίσει;

Έλα στον μαγικό κόσμο της εξέλιξης. Έλα να σε καλωσορίσουμε στο MenOfStyle. Κάνε κλικ στη φωτογραφία από κάτω και έλα μαζί μας.

πως να πετύχεις.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.