Πώς Ζητάς από μια Γυναίκα να Βγείτε Πρώτο Ραντεβού

Γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις για να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού; Διάβασε τους καλύτερους τρόπους.

Το να ζητάς από μία γυναίκα να βγείτε πρώτο ραντεβού φαίνεται να είναι πιο πολύπλοκο από ότι θα έπρεπε. Στις μέρες μας θα έπρεπε να θεωρείται από τους βασικούς κανόνες της επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων. Ζητάς απλά από μια γυναίκα που σου αρέσει να βγείτε έξω γιατί θέλεις να την ξαναδείς.

Γιατί όμως κάποιες φορές καταλήγει σε βασανιστήριο;

Και δεν είσαι ο μόνος που έχει περάσει από το σημείο αυτό. Σκέφτεσαι να της ζητήσεις να βγείτε και αμέσως σε λούζει κρύος ιδρώτας. Θα δεχθεί ή μήπως δημιουργηθεί αμηχανία και δεν ξέρεις τι να πεις μετά. Αν έρθεις σε δύσκολη θέση; Ε και;

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το επόμενο video και μάθε χρήσιμα μυστικά για το πρώτο ραντεβού.

Χαλάρωσε και επικεντρώσου στην κοπέλα που θέλεις να βγείτε πρώτο ραντεβού εκείνη τη στιγμή.

Όλοι μας έχουμε απορριφθεί, άνδρες και γυναίκες και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε απορρίψεις και επέτρεψε μου να σου πω ότι εφόσον δέχεσαι πολλές, τότε είσαι και σε καλό δρόμο αφού αυτό δείχνει και μεγαλύτερη προσπάθεια από την μεριά σου.

Το ερώτημα που θα έπρεπε να σε απασχολεί έχει να κάνει με την προσέγγιση που έχεις κάνει και εάν έχεις δημιουργήσει αρκετή έλξη ανάμεσα σε εσένα και εκείνη.

Όπως φαντάζομαι, θέλεις να βγείτε επειδή σου αρέσει και περνάς όμορφα μαζί της και όχι απλά επειδή δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Πριν λοιπόν αποφασίσεις να ζητήσεις να βγείτε πρώτο ραντεβού από μια γυναίκα, είναι χρήσιμο να έχεις απαντήσει σε αυτές τις παρακάτω ερωτήσεις:

  • Μου αρέσει πραγματικά η συγκεκριμένη γυναίκα;
  • Έχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος;
  • Υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα μας;
  • Περνάω καλά μαζί της;

Υπάρχουν πολλά ακόμα ερωτήματα τα οποία μπορείς να θέσεις και εσύ.

Για να έχεις όμως στην καθημερινότητα σου γυναίκες που ταιριάζεις, υπάρχει έλξη μεταξύ σας αλλά και απολαμβάνεις την παρέα μαζί τους, θα χρειαστεί πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα να έχουν απαντηθεί καταφατικά.

Ξεκαθάρισε Σύντομα Στην Γυναίκα Τον Λόγο Που Την Προσέγγισες
πρώτο ραντεβού

Είναι σαν να λες την αλφάβητο, απλά είναι σημαντικό να γνωρίζει και εκείνη για ποιόν λόγο της μιλάς. Να δείχνεις τις προθέσεις σου άμεσα και νωρίτερα από την στιγμή που θα της ζητήσεις να την ξαναδείς.

Είναι συνηθισμένο να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δείξουμε πως δεν βλέπουμε φιλικά την γυναίκα που φλερτάρουμε. Μην περιμένεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού για να καταλάβει μια γυναίκα πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον.

Βέβαια, αν η γυναίκα ενδιαφέρεται και δεν έχεις κάποιο σοβαρό παράπτωμα, όταν της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού θα είναι θετική. Όμως να θυμάσαι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην κρατάς την επικοινωνία μόνο σε φιλικό επίπεδο.

Μη Φοβάσαι Την Απόρριψη

Είναι πολύ βασικό, για να υπάρχει σεξουαλική ένταση στην ατμόσφαιρα, να μην κολλάς σε θέματα και λόγους που θα μπορούσε να σε απορρίψει, επειδή οι γυναίκες το διαισθάνονται εύκολα αυτό. Τέτοιες σκέψεις προβάλουν ανασφάλεια και δεν το θέλεις.

Πάντα να προχωράς ένα βήμα μπροστά την κουβέντα και να επιδιώκεις την κλιμάκωση όσο περνάει ο χρόνος, ανάλογα και με την διαχείριση που πρέπει να γίνει κάθε φορά.

Δημιούργησε Έλξη Με Τη Γυναίκα Που Θέλεις Να Βγει Μαζί Σου
πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι αυτοσκοπός. Σκοπός είναι να υπάρχει ποιοτική επικοινωνία.

Και αυτό γιατί θέλεις να βγεις μαζί της επειδή περνάς καλά και εσύ και εκείνη. Αλλιώς δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν θα έβρισκες και λόγο να την ξαναδείς, όπως και εκείνη εσένα.

Εάν όμως έχεις δημιουργήσει έλξη ανάμεσα σας από την πρώτη στιγμή, είναι πιθανότερο να δεχτεί την πρόσκληση σου..

Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού θα έχει ενδιαφέρον να σε γνωρίσει καλύτερα μετά από την κουβέντα σας. Από τη στιγμή αυτή θα έχει δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα και ταυτόχρονα θα έχει εκφραστεί σεξουαλικό ενδιαφέρον(με ωραίο τρόπο).

Πώς Δημιουργείται Σεξουαλική Ένταση Και Έλξη Με Τη Γυναίκα;
πρώτο ραντεβού

#1. Εκφράζοντας απλά ότι σου αρέσει.

Δεν χρειάζεται να γίνεις υπερβολικός ούτε και να ξεκινήσεις τα κομπλιμέντα. Θα κρίνεις στην πορεία αν πραγματικά σου αρέσει και εφόσον θέλεις να την ξαναδείς, θα το ζητήσεις απλά. Έτσι όπως μιλάς στην καθημερινότητα, απλά μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. και να ζητήσεις να βγείτε πρώτο ραντεβού

#2. Αγγίζοντας την.

Δεν μπορεί να μην την αγγίζεις και να της ζητήσεις να την ξαναδείς περιμένοντας να πάει καλά.

Μπορεί να δεχθεί να ανταλλάξετε τηλέφωνο για να βγείτε. Αλλά θα το δώσει πιθανόν από ευγένεια ή σε φιλικό πλαίσιο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον από μεριά σου.

Πάνω από όλα φρόντισε να αγγίζεις παρατηρώντας πάντα τις δυναμικές του χώρου που είστε. Δηλαδή πόσο άνετα αισθάνεται μαζί σου, εσύ μαζί της και φυσικά να αγγίζεις χωρίς να την κάνεις να νιώθει άβολα.

#3. Κοιτώντας την στα μάτια.

Είναι προφανές όταν κοιτάς την γυναίκα στα μάτια ήρεμα και χαμογελαστά, πως έχεις θετική διάθεση απέναντι της. Οπότε και η γυναίκα θα σου δώσει χρόνο για να μείνεις μαζί της και να συζητήσετε. Είναι αυτό που θα δημιουργήσει αμεσότητα στην επικοινωνία.

#4. Δημιούργησε χημεία μεταξύ σας.

Φτιάχνοντας χημεία με την γυναίκα που σου αρέσει, θα βρεις πράγματα απλά και καθημερινά με τα οποία γεμίζεις τον χρόνο σου ευχάριστα αλλά θα αρέσουν και στην γυναίκα που θα προτείνεις να βγεις πρώτο ραντεβού.

Μην πιάσεις θέματα που απασχολούν μόνο τος άντρες και δεν ασχολούνται οι γυναίκες. Συζήτησε για κοινά θέματα όπως ο τρόπος διασκέδασης, το φαγητό, την μουσική, τα χόμπι σας, τα ταξίδια και ότι άλλο θα ήθελες πραγματικά να γνωρίζεις για εκείνη και σε εμπνέει να μιλήσεις για αυτά.

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζεις ότι όσο περισσότερη εμπειρία αποκτάς, τόσο πιο έυκολο θα γίνεται για σένα. Το να ζητάς πρώτο ραντεβού είναι κάτι που θα προκύψει φυσικά μετά από μια ωράια συζήτηση. Το κλειδί είναι η άνεση στην επικοινωνία και να πας τη συζήτηση εκεί που σε ενδιαφέρει.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση που θα έχετε και αφού σου αρέσει, μπορείς να ζητήσεις να την ξαναδείς και να είσαι σίγουρος ότι θα πάει καλά και το πρώτο ραντεβού σας.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να ζητήσεις αποτελεσματικά να βγεις ραντεβού με μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις, μπορείς να με βρεις εδώ.

Μέχρι τότε να είσαι καλά.

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.