SOS: Πώς και Πότε να Κάνεις Κομπλιμέντο σε μια Γυναίκα

Αν σου αρέσει μια γυναίκα και θέλεις να της κάνεις ένα κομπλιμέντο, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Μάθε Τα Πάντα  Για Το Κομπλιμέντο Σε Μια Γυναίκα

Όταν κάνεις κομπλιμέντο σε μία γυναίκα, είναι δίκοπο μαχαίρι. Όταν ξέρεις πώς και πότε να κάνεις κομπλιμέντο σε μία γυναίκα, θα την κάνεις να σε θέλει περισσότερο και θα δημιουργήσεις φοβερή χημεία μεταξύ σας.

Όταν όμως αγνοείς τον τρόπο, μπορεί να γίνεις αποκρουστικός, «καλό παιδί», «φίλος» ή ακόμα και γλοιώδης.

Μπορεί να ακούσεις κάποιον να λέει πως το να κάνεις κομπλιμέντο δε θα σε βοηθήσει, αντιθέτως θα δώσει στη γυναίκα την εντύπωση ότι είσαι αδύναμος και χωρίς επιλογές.

Και όντως έτσι είναι, αν τα κομπλιμέντα που δίνεις δεν τα εννοείς και ο σκοπός τους είναι να κερδίσεις την εύνοιά της.

Αν τώρα γνωρίζεις και τα βασικά σημάδια που δίνει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται, τότε ακόμα καλύτερα, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Γιατί Κάνεις Κομπλιμέντο Σε Μία Γυναίκα

 

#1. Το σωστό κομπλιμέντο, δείχνει έναν άνδρα που έχει αυτοπεποίθηση. Θέλει θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να πεις σε μία γυναίκα ότι σου αρέσει κάτι πάνω της, ειδικά όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός στο κομπλιμέντο που κάνεις.

Μπαίνεις σε μία θέση σχετικά ευάλωτη και δείχνεις πρόθυμος να ρισκάρεις, όντας άμεσος και ειλικρινής.

το κομπλιμέντο δείχνει αυτοπεποίθηση

#2. Κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου. Οι περισσότεροι άνδρες παλεύουν ανεπιτυχώς πολλές φορές για να εκδηλώσουν ερωτικό ενδιαφέρον.

Για να καταλήξουν, πιθανόν και μετά από αρκετές φορές που έχουν επικοινωνήσει με μία κοπέλα, να λένε:

Πιστεύω ότι έχει καταλάβει πως μου αρέσει.

Δε χωράνε «πιστεύω» στην εξίσωση.

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι της το έδειξες, τότε και η ίδια δεν είναι σίγουρη ότι σου αρέσει.

Ακόμα, όταν δείχνεις τις προθέσεις σου, έχεις από τα σημαντικότερα θεμέλια στο φλερτ, όπως μπορείς να τσεκάρεις παρακάτω:

#3. Φαίνεσαι ότι είσαι εσύ αυτός που αποφασίζει. Κάνοντας ένα ειλικρινές κομπλιμέντο σχετικά με κάτι που σου έκανε πραγματικά εντύπωση σε μία γυναίκα, σε βάζει στη θέση του άνδρα που μία γυναίκα τον κερδίζει με τα ελκυστικά χαρακτηριστικά της.

Κάνοντας ένα τέτοιο κομπλιμέντο λοιπόν για την συμπεριφορά της γυναίκας, η γυναίκα θα νιώσει ότι σε κέρδισε καταβάλλοντας προσπάθεια και όχι μόνο επειδή έχει όμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα.

#4. Δείχνεις ότι δε σε ενδιαφέρει μόνο σαρκικά. Θέλεις να της δείξεις ότι σε ελκύει ερωτικά και σεξουαλικά, αλλά όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της. Αυτό θα την κάνει να νιώσει πιο επιθυμητή και ξεχωριστή, καθώς και πιο έτοιμη να σου ανοιχτεί.

Βασικοί Κανόνες Πριν Κάνεις Κομπλιμέντο Σε Μια Γυναίκα
κομπλιμέντο σε μια γυναίκα

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι πολλοί άνδρες κάνουν δύο κλασσικά λάθη:

  1. Πιστεύουν πως αν κάνουν το κομπλιμέντο, δημιουργούν έλξη και η γυναίκα θα τους θέλει πιο πολύ και κάνουν οποιοδήποτε κομπλιμέντο, όσο πιο κοινότυπο γίνεται.
  2. Πιστεύουν πως το κομπλιμέντο προηγείται στο φλερτ και είναι ο βασικός τρόπος να φλερτάρεις.

Μεγάλα λάθη και τα δύο. Το κομπλιμέντο θέλω να έρθει αφού έχει ξεκινήσει το φλερτ και η γυναίκα έχει αρχίσει να καταβάλλει προσπάθεια να με κερδίσει.

Μερικοί βασικοί κανόνες για το πώς και πότε κάνεις κομπλιμέντο σε μία γυναίκα είναι οι εξής:

κανόνες για κομπλιμέντο σε γυναίκα

#1. Να είσαι σύντομος. Το κομπλιμέντο δεν το κάνεις επιτηδευμένα. Το αναφέρεις, απλά και ανδρικά και προχωράς.

#2. Γίνε συγκεκριμένος. Γενικότητες τύπου «είσαι πολύ όμορφη» δε θα σε βοηθήσουν εύκολα. Αν η κοπέλα ήδη ενδιαφέρεται ερωτικά, μπορεί να το δεχτεί και να της αρέσει.

Ωστόσο, το κομπλιμέντο αυτό είναι ιδανικό ίσως για την κοπέλα σου, όταν έχετε δώσει ραντεβού και ετοιμαζόταν δύο ώρες για να είναι όμορφη για σένα.

Επίσης να αποφύγεις τις έτοιμες ατάκες που γνωρίζεις από το δημοτικό, τύπου «είσαι κουρασμένη; Γιατί έφερνες βόλτες στον ύπνο μου όλο το βράδυ».

#3. ΜΕ ΜΕΤΡΟ. Ίσως κακώς το έγραψα με κεφαλαία και κινδυνεύω να παρεξηγηθώ από κάποιους, ότι τους ωθώ να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η υπερβολή στα κομπλιμέντα θα σε κάνει δεδομένο στα μάτια της και η έλξη θα πέσει με ταχύτητα φωτός.

Κομπλιμέντα με μέτρο λοιπόν ή σε μερικές περιπτώσεις, καθόλου κομπλιμέντα. Ειδικά αν η γυναίκα δε δείχνει καλή συμπεριφορά.

Πώς Να Αποφεύγεις Τα Λάθη Όταν Κάνεις Κομπλιμέντο Σε Μια Γυναίκα

κομπλιμέντο σε γυναίκα

#1. Μη γίνεις έντονα σεξουαλικός. Καλό είναι, ειδικά στην πολύ αρχή της γνωριμίας, να αποφύγεις τα πολλά (ή και τα λίγα) σεξουαλικά κομπλιμέντα. Αυτό όμως έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, όπως τη νοοτροπία της γυναίκας, το κατά πόσο ήδη νιώθει έλξη και οικειότητα μαζί σου αλλά και με την εμπειρία σου.

#2. Δε χρειάζονται υπερβολές. Είναι πραγματικά τα πιο όμορφα μάτια που έχεις δει; Πραγματικά σε έχει θαμπώσει τόσο πολύ η ομορφιά της; Αν το πιστεύεις, είσαι ειλικρινής και το λες με αυτοπεποίθηση παρ’ όλα αυτά, χωρίς να βγάζεις προς τα έξω πως πιστεύεις ότι δε σου αξίζει μία τέτοια γυναίκα, τότε καλώς.

Αν όμως είσαι ανειλικρινής και προσπαθείς απλά να την εντυπωσιάσεις, η γυναίκα θα το καταλάβει. Τα κομπλιμέντα σου πρέπει να είναι αληθοφανή, επειδή θα είναι ΑΛΗΘΙΝΑ.

Αν δεν γίνει με κατάλληλο τρόπο, τότε υπάρχει κίνδυνος να διαλύσεις την έλξη, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

#3. Μη δείχνεις μίζερος ή ότι την έχεις ανάγκη. Πολλοί άνδρες θα κάνουν κομπλιμέντο του στιλ: «Πόσο τυχερός θα ήταν κάποιος που είναι μαζί σου», ή «το αγόρι σου είναι πολύ τυχερό αν έχεις». Ή κάθεται σε μια καρέκλα μια γυναίκα και σχολιάζει κάποιος από κάτω: «η καρέκλα είναι πολύ τυχερή».

Το άψυχο αυτό αντικείμενο είναι τυχερό που η γυναίκα κάθεται πάνω του. Πέραν του ότι σαν κομπλιμέντο δίνει υπερβολικά μεγάλη αξία στη γυναίκα, είναι και χαζό κομπλιμέντο.

Θέλεις να δώσεις αξία στη γυναίκα. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος σου, κάνοντας τη γυναίκα να νιώθει ότι την θεωρείς ανώτερη. Εάν της δώσεις τέτοια εντύπωση, το πιο πιθανό είναι να μην καταλήξετε μαζί ποτέ.

Επιτυγχάνοντας Ένα Σωστό Κομπλιμέντο
πετυχημένο κομπλιμέντο

Το κομπλιμέντο, ειδικά στην αρχή της γνωριμίας, πρέπει να έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, τη νοοτροπία ή τον χαρακτήρα της γυναίκας που σου αρέσει. Για το πόσο δυναμική ή κοινωνική είναι, σχετικά με τους τρόπους της, το πόσο σοβαρά βλέπει το επάγγελμά της.

Ακόμα καλύτερα, την ρωτάς σχετικά με το χαρακτηριστικό για το οποίο της κάνεις κομπλιμέντο, ώστε να την βάλεις σε μία διαδικασία να προσπαθήσει να σε κάνει να πιστέψεις ότι το αξίζει το κομπλιμέντο ακόμα περισσότερο.

Παράδειγμα:

Πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο θηλυκιά και σεξουαλική, παραμένοντας κομψή και χαριτωμένη;

Κλέινοντας, ένα κομπλιμέντο σε μια γυναίκα που σου αρέσει μπορεί να είναι η αρχή για μια πετυχημένη προσέγγιση, δημιουργεί έλξη και κυρίως δείχνει ότι προσέχεις τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Προσέγγισε τη γυναίκα με αποφασιστικότητα και κάνε σαφείς τις προθέσεις σου με αφορμή ένα πετυχημένο κομπλιμέντο για να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς και πότε να κάνεις ένα κομπλιμέντο σε μία γυναίκα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ή και να εκμεταλλευτείς την προσφορά μας να κλείσεις μία δωρεάν συνάντηση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ας πιστεύεις πως θέλεις να εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.